Of het nou persoonlijk, spiritueel of fysiek is, er gaat bijna geen dag voorbij dat ik niet met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling bezig ben. Daarom vind ik het ook zo ontzettend leuk als ik een aandeel en bijdrage kan leveren in de persoonlijke groei en ontwikkeling van andere mensen.

Ik denk dat een mens nooit is uit geleerd of gegroeid en daarom is het ook een van mijn passies om events te organiseren waarin ik samen met een professioneel team, deelnemers new way’s of life and living kan leren. Dit zowel fysiek als mentaal maar ook spiritueel als daar behoefte aan is.

Ik ben iemand die zichzelf altijd blijft ontwikkelen op welk vlak dan maar ook. 

Hi, ik ben Aaike

OVER

En ik ben vaak met meerdere dingen tegelijk bezig. Het gekke is dat hoe meer dingen ik te gelijk doe, hoe meer focus en overzicht ik heb. Zo lees en luister ik bijvoorbeeld altijd meerdere boeken te gelijk, heerlijk! Je zou kunnen zeggen: dat is echt geen focus hebben! Maar wat ik lees, lees of luister is met volledige aandacht.

Het gebeurt mij niet vaak dat ik door de bomen het bos niet zie, ik denk dat dit ook een van mijn kwaliteiten is, en een reden waarom ik mensen goed kan ondersteunen, vanuit mijn eigen stevige basis.

Door de verschillende opleidingen en cursussen die ik door de jaren heen heb gevolgd in de intuïtieve en persoonlijke ontwikkeling, hanteer ik allerlei  technieken en heb ik een eigen stijl ontwikkeld waarin ik mijn energie werk overal integreer.

Ik ben een enorm bezig bijtje

Mijn liefde voor persoonlijke ontwikkeling wordt nog steeds met de dag groter. Waar het jaren geleden begon bij Yoga, Reiki, Ayahuasca en intuïtieve ontwikkeling liggen mijn passies nu in het doorgeven van kennis en het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun groei, waar dat ook maar nodig is, fysiek, emotioneel of spiritueel. Mijn missie is om het onbekende bekend maken en het spirituele, praktisch en grounded.

THE JOURNEY

Buiten al mijn bezigheden om ben ik thuis ook gewoon moeder van drie kinderen. Ik probeer hun zo veel mogelijk door middel van ‘intuitive parenting’ op te voeden. Soms best lastig, omdat je zo gewend bent aan bepaalde opvoed patronen, dat het heel gek voelt anders te handelen. Maar uiteindelijk heb ik nooit spijt van het feit dat ik naar mijn gevoel luister in hun opvoeding. Ze hebben ook alle drie op vele vlakken andere behoeften en daar handel ik naar. Een rechtlijnige opvoeding is niet iets wat bij mij zou passen. Sommige mensen noemen dat makkelijk omdat er veel bij mij mag en kan maar geef mij een reden waarom het allemaal niet zou mogen?

Home is where the heart is

home heart

Check events

Ik denk dat een mens nooit is uit geleerd of gegroeid en daarom is het ook een van mijn passies om events te organiseren waarin ik samen met een professioneel team, deelnemers new way’s of life and living kan leren. Dit zowel fysiek als mentaal maar ook spiritueel als daar behoefte aan is. Of het nu een corporate, privé of open groeps event is, er is een heleboel mogelijk qua gepersonaliseerde dag retreats en workshops. Meer weten?

Personal Growth Events

NEEM CONTACT OP

Weet je niet precies wat je nodig hebt maar je wilt wel verandering , richting of een bepaald steuntje in de rug? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende intake om te kijken naar waar jouw behoeften liggen.

Benieuwd naar wat een 1 op 1 sessie voor jou kan betekenen? Let's talk.

Like what you see?