Het organiseren van events is eigenlijk een beetje een uit de hand gelopen hobby geworden. Het begon met een 'hey dat lijkt mij wel eens leuk om te doen', naar het in elkaar zetten van programma's, de juiste teachers te vinden, en voordat ik het wist was daar ineens een retreat op een mega toffe loactie. En toen nog een en toen nog een, enz.

Voorlopig ben ik ook niet niet klaar met het organiseren van leuke, inspireerde dagen waarin ik samen met een professioneel team mensen kan motiveren om nieuwe dingen uit te proberen en aan deel te nemen, ter ondersteuning van hun persoonlijke ontwikkeling. Ik heb nog mega veel ideeën voor toffe dagen die in de toekomst zeker gaan plaatsvinden.

I'm not talented, I'm just driven

Events, workshops & retreats

Events

Het Yin Retreat is een retreat dat gaat over meer in verbinding komen met jezelf en je intuïtie. Leer spelenderwijs meer te vertrouwen op je zesde zintuig. Het is een dag van ontspanning, zelfreflectie, ontladen en opladen. Alle workshops en clinics zijn hier dan ook op afgestemd. Het Yin Retreat is geheel offline voor alle deelnemers.

Yin retreat

Het Yang Retreat is de actieve tegenhanger van het Yin Retreat. Op deze dag is er meer ruimte voor actie en uitdading, zowel fysiek als mentaal. Deze dag is zeer geschikt voor wie er liever in beweging blijft dan de rust fysiek opzoekt.
Het Yang Retreat is gedurende de hele dag offline voor alle deelnemers.

Yang Retreat

Omdat ik het leuk vind om mensen op verschillende manieren in hun persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en ondersteunen, organiseer ik verschillende workshops zoals de Wim Hof Methode met Ruben Oude Riksmanspoel. Tijdens de WHM leer je de kracht van je ademhaling kennen om deze kracht na afloop in te zetten tijdens een ijsbad.

Workshops

Een paar keer per jaar komen we samen op de Moon's Farm in Noordwijk waar diverse inspireerde demo's worden gegeven op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, voeding, beweging, spiritualiteit en nog veel meer.
FIRE & INSPIRE is een event waar je kunt netwerken, inspiratie op kan doen en waar je nieuwe dingen kan leren te bevordering van je eigen groei of dat van anderen.
Wil je even verder kijken dan binnen je eigen netwerk? Dan is het FIRE & INSPIRE event echt wat voor jou.

fire & Inspire

NEEM CONTACT OP

Een paar keer per jaar organiseer ik verschillende (custom made) workshops, retreats en events. Wil je op de hoogte gehouden worden of heb je interesse in een privé event? Laat je gegevens dan bij mij achter. 

Wil jij je werknemers of vrienden een keer verassen met een privé workshop of retreat? Ik zet het hele custom made event voor jou in elkaar

Privé workshop of retreat?