Ontdek meer

Meet mijn business partner in crime, Henny Abdel Malek-Verboom. Wij leerden elkaar jaren geleden kennen tijdens een twee jaar durende intuïtieve energiewerk opleiding in Amsterdam. Totaal vanuit flow ontstond onze Yin en energy healing les, nu beter bekend als ATMATA Yoga. Hier is onze samenwerking begonnen en we zijn nog lang niet klaar! We hebben veel mooie plannen voor de toekomst. Wat al onze plannen gemeen hebben is dat wij mensen, op een nuchtere en grounded manier,  willen helpen en begeleiden om dichter bij zichzelf te komen en bij wie ze in essentie zijn. 

ATMATA staat in het Sanskriet voor "een zijn met je ware zelf" en vanuit deze essentie creëren en organiseren wij onze lessen, workshops en events.

ATMATA

atmata

Het energiewerk wat ik verricht tijdens de ATMATA Yoga lessen houdt eigenlijk in, dat ik in mini 1 op 1 sessies, de lading van de emoties weg haal, waardoor ze minder van invloed zullen zijn op hoe jij je doorgaans voelt en uit. Ook balanceer ik chakra’s uit en waar nodig hef ik blokkades op uit het onderbewuste.

Om lekker in je vel te zitten is het dus raadzaam je energie lichaam af en toe te laten behandelen. Inmiddels is het duidelijk dat disbalansen eerst in het energie lichaam ontstaan voordat ze zich in het fysieke lichaam manifesteren.

Tijdens een ATMATA Yoga les, zorg ik altijd dat de ruimte van te voren gecleard is en gedurende de de hele sessie blijf ik de ruimte dan ook clearen. Dit versnelt het “opruim” proces van de deelnemers, alles wat loskomt wordt direct uit de ruimte gehaald.

ATMATA Yoga is een nieuw overkoepelend Yoga concept. De basis is Yoga, waarbij tegelijkertijd energiewerk (energy healing) plaatsvindt door een zogenoemde energiewerker (healer). Deze maakt jouw energiesysteem schoon en brengt het meer in balans.  ATMATA Yoga kan alle Yoga vormen omvatten zoals Restorative Yoga of Yoga Nidra maar in ons geval is dit voornamelijk Yin Yoga. Een ATMATA Yoga les wordt altijd door twee teachers gegeven, de een verzorgt het Yoga gedeelte de ander het energiewerk. 
Door het additionele energiewerk worden de voordelen van de gekozen Yogavorm gemaximaliseerd, werken dieper door en houden langer aan dan bij een reguliere les. 

Wat is energiewerk?
We hebben allemaal buiten ons fysieke lichaam een energie lichaam waarin verschillende systemen actief zijn. De meest bekende systemen zijn de chakra’s, meridianen en je auralagen. In bijvoorbeeld je chakra’s en je auralagen zit veel informatie over jou opgeslagen maar ook slaan ze een heleboel emoties met lading op uit wat je meemaakt in je leven. Buiten deze emoties kunnen er ook op bepaalde plekken blokkades ontstaan door de minder leuke dingen die je meemaakt.Yoga en energiewerk in een klas

ATMATA Yoga

Ik vond het heerlijk om eens een keer iets anders te doen. Ik was nog niet echt bekend met energiewerk en een beetje met Yoga en ging er  openminded in. En wauw wat een mooie ervaring.. De korte uitleg over energie aan het begin van de les vond ik ook heel fijn! Ik ga dit zeker nog eens doen!

Denise

Ik heb veel Yoga gedaan in mijn leven maar dit was echt even wat anders. Ik kon mij helemaal overgeven en was met niks anders bezig dan mijzelf en mijn eigen processen tijdens de Yoga oefeningen. Bijzonder hoeveel er los kwam emotioneel en fysiek. Door het energiewerk krijgt alles een extra dimensie.

Isadora

Dit was geen gewone Yoga les of treament, wat een ervaring was dit! Ik had een mini vakantie van twee uur en dat gewoon om de hoek. Ik raad deze les iedereen aan die even wil loskoppelen van de wereld om zich heen en de connectie met zichzelf wil versterken.

Marijke

Testimonials

contact

Wil je meer weten en leren over hoe je energie werk kunt toepassen in je eigen leven of in dat van anderen, maar heb je geen tijd om daar dikke boeken over te lezen of meerdaagse cursussen of opleidingen voor te volgen?
Kom dan naar een van onze Learn & Experience dagen van de ATMATA Energy School!

ATMATA Energy school

Tiny Miracles

Super chill

Om deze reden doneren wij een percentage van onze opbrengsten aan projecten of programma's waar wij blij van worden of waarvan wij denken dat aandacht nodig heeft omdat het een actueel probleem betreft. Op dit moment steunen wij Tiny Miracles en de Super Chill Foundation

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te kunnen leveren aan mooie projecten die helpen de wereld een stukje beter te maken.

ATMATA & Charity

Neem contact op

Gun jij  je werknemers een totaal nieuwe ervaring op het gebied van well-being?
'The Rebalancing Experience' gaat helemaal over de energie van jouw mensen en om deze in de juiste balans te krijgen. Dit door onder andere moderne mediatie technieken. Benieuwd?

The rebalancing experience