Ik tune in op jouw onderbewuste en haal daar de informatie vandaan die jou verder kan helpen in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, op welk vlak dat ook mag zijn. Je chakra's en auralagen bevatten veel informatie over wie jij bent en wat jij nodig hebt om te groeien. Mijn specialiteit is in tunen en het terugkoppelen van die zaken die zich in jouw onderbewuste afspelen die je zelf niet helder hebt en je bellemmeren of je juist kunnen ondersteunen.

Door mijn jaren lange ervaring in het werken met de energie weet ik snel tot de kern te komen van wat er zich afspeelt. 

alle sessies

sessies

+

End of life clearing 1.5-2 uur incl audio

+

House Clearing Min. 2 uur incl audio

+

Energy rebalance 1.5-2 uur incl audio

Blanco
We kunnen er blanco in gaan. Dit is bijvoorbeeld aan te raden als je tegen de zelfde patronen aan loopt en je wilt weten waar ze vandaan komen en hoe je ze kan doorbreken. Of je zoekt bevestiging of antwoord ergens op waar je al lang over twijfelt. Of je weet het gewoon even helemaal niet meer en je wilt een beetje meer richting in je leven en weten wat er bij je speelt, onbewust. Maar niet geheel onbelangrijk, het kan ook super goed voor de lol! Gewoon om eens te kijken wat er zich bij jou onbewust afspeelt.

Met een vraag

Ook kan ik direct met een specifieke vraag aan de slag. Dit kan bijvoorbeeld zakelijk zijn. Dan stem ik mij mede af op jouw bedrijf of zaak om zo aan het licht te brengen wat er niet soepel loopt of wat juist wel, maar wat je zelf even niet zag. Maar de vraag kan ook persoonlijk zijn, het is maar net waar je mee rond loopt.

Relatie Guidance

Wat zie je niet binnen jullie dynamiek? Wat zijn jouw blinde vlekken, en wat kan je hier aan doen? Ben jij nou echt gek? Of is het toch misschien de ander?

Money Mindset Guidance

Geld.. Het blijft een dingetje, voor iedereen. Er zitten heel veel onbewuste overtuigingen aan jou vast gekleefd met betrekking tot geld. Vaak belemmerend. Zit je op je geld? En waar komt dat vandaan? Of kun je het juist niet in je zak houden? Waarom dan niet? In een Money Mindset Guindence kijk ik naar al deze vragen en net als bij alle andere onderwerpen waar ik mij op afstem: wat heb je nodig om er van los te komen of er uit te groeien.


€110,-

Guidance sessies 1.5-2 uur incl audio

+

End of life clearing 1.5-2 uur incl audio

+

House Clearing v.a 2 uur incl audio

+

Energy rebalance 1.5-2 uur incl audio

Inmiddels weten dat een fysieke of mentale disharmonie vaak begint in een disbalans of blokkade in een van de energiesystemen binnen het energielichaam (chakra's, aura's, meridianen).
Door door de dingen die we mee maken in ons leven kunnen er disbalansen ontstaan. Emoties met lading blijven in je systeem hangen en blijven daardoor van invloed op hoe jij je voelt en uit. Het stapelt zich op als er niks mee wordt gedaan.
Je chakra’s staan in directe verbinding met je hormoonstelsel en als je chakra’s uit balans zijn, is je hormoonstelsel dat ook. Aangezien dit jouw emoties, driften, seksuele ontwikkeling en je metabolisme aanstuurt is het niet een heel raar idee dat wanneer je chakra’s uit balans zijn, jij je ook anders gaat gedragen en voelen.

In een Energy Balance weet ik van te voren niet wat ik ga doen. Ik ga er over het algemeen blanco in al mag je natuurlijk altijd vertellen wat er bij jou speelt op het moment. Ik zal daar zeker naar kijken.

Mijn cliënten hebben klachten uiteenlopend van een burn-out tot miskramen, of een somber gevoel of te weinig focus en concentratie hebben. Maar ook trauma’s vanuit de jeugd of van eerdere relaties komen voorbij .

Maar ook mensen die ernstig ziek zijn geweest waarvan de angst voor herhaling hun leven blijft beïnvloeden hebben baat bij een clearing. De zware lading op de emoties worden weg genomen en mensen voelen zich erna vele malen lichter en meer zichzelf.

€110,-

Guidence sessies 1.5-2 uur incl audio

+

End of life clearing 1.5-2 uur incl audio

+

House Clearing Min. 2 uur incl audio

+

Energy rebalance 1.5-2 uur incl audio

In een space clearing zorg ik dat de energie binnen de ruimte in kwestie, weer in een neutrale staat voor jou terug komt. Een huis of kamer heeft geschiedenis en energieën blijven vaak hangen. In sommige gevallen is een wapperen met een Palo Santo stokje of witte salie niet genoeg.

Je bent bijvoorbeeld verhuist en het huis blijft maar niet voelen als jouw huis. Of het is uit met je ex en je voelt zijn of haar aanwezigheid nog steeds in alle ruimtes.

Maar ook in kantoren of praktijk ruimten kunnen veel energieën van anderen blijven hangen wat extra verwarring met zich mee kan brengen, zeker bij hoog gevoelige mensen, denk aan psychiatrisch patiënten of gewoon patiënten bij een psycholoog of hulpverlener.
Je zit al niet lekker in je vel en dan hangt er ook nog wat van eerdere patiënten in de lucht. Iets wat dus niet hoeft te zijn en met het energie werk wat ik verricht ook niet meer zal zijn. 

V.A. €150,-

Guidence sessies 1.5-2 uur incl audio

+

End of life clearing 1.5-2 uur incl audio

+

House Clearing Min. 2 uur incl audio

+

Energy rebalance 1.5-2 uur incl audio

Sterven is een onderdeel van het leven. Als iemand eenmaal op zijn sterfbed ligt komen er soms veel emoties naar boven die vaak te maken hebben met schuld, spijt maar vooral komt er veel angst bij kijken. Niet altijd op het moment van sterven zelf maar in de periode er om heen, vaak wel.

In een energy sessie op het sterfbed of rond het sterfbed gaat het vooral om de energie van de persoon in een neutrale staat terug te brengen en alles met lading wat er nog aanwezig is weg te halen, zodat de persoon zo vredig en rustig mogelijk de oversteek kan maken. En dit met zo min mogelijk energetische ballast uit dit leven.

Door mijn ervaring als vrijwilliger in een Hospice in Amsterdam weet ik dat ook ieder z’n sterfbed anders is en dus de energetische behoeften ook.

In een End of life Clearing stem ik mij af op de persoon en kijk ik naar de behoeften en handel daar naar. Na een clearing ontstaat er meer rust, acceptatie en vrede.

€110,-

Guidence sessies 1.5-2 uur incl audio

Het aanbod

Een dik uur lang verteld ze non stop wat ze voelt en ziet en verteld me eigenlijk exact waar ik al jaren mee worstel en wat ik dus allang weet. Haar woorden maken daarom indruk op me. Met duidelijke en begrijpelijke metaforen heeft ze me helder gemaakt wat toen nog troebel was en dit moment met aaike zou wel eens eens die bewuste tippingpoint in mijn leven kunnen zijn

Eloy

Ze koppelde met zoveel rust en liefde terug aan mij wat ze had ervaren en gedaan, dat het me ontroerde. Ik vond er herkenning en erkenning in. De dagen erna voelde en voel ik me rustiger, alsof er minder negatieve energie in of rond mij dwarrelt. Alsof ik meer veerkracht heb, zoals ik die voorheen ook had. Ik voel me stabieler worden

Carmen

 Na een uitvoerige uitleg door Aaike ging ik openminded de healing in en wat er gebeurde ervaar ik als heel bijzonder. Als ik al sceptisch was, door de wijze hoe mijn lichaam reageerde en hoe ik me nu voel, kan ik niet anders dan 100% geloven in de werking van een healing. De terugkoppeling achteraf die ook opgenomen werd was spot on en heeft veel inzichten gegeven

Marion

Testimonials

contact

Heb je behoefte aan een totale reset en kun je ook wel wat extra guidence gebruiken? Ik plan graag een dubbele sessie met jou in om samen volledig de diepte in te gaan. Neem contact met mij op voor meer informatie.

The full package

NEEM CONTACT OP

Misschien ken je je patronen en belemmeringen al maar weet je ze niet te doorbreken. Of je voelt dat er iets niet lekker zit in je systeem maar je kan je vinger er niet op leggen wat het is. Ik kijk graag met jou mee in je energiesysteem om te kijken wat er speelt en wat je er aan kan doen.

Ben jij ook benieuwd naar wat er zich in jouw onderbewuste afspeelt?

Nieuwsgierig?